• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • color1 color
  • color2 color
  • color3 color

PERUTUSAN PENGARAH

 

PERUTUSAN PENGARAH

BAHAGIAN PERANCANGAN KORPORAT

 


 

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan salam sejahtera. Terlebih dahulu saya merakamkan ucapan Selamat Datang ke Laman Sesawang Bahagian Perancangan Korporat (BPK). Semoga maklumat yang dipaparkan melalui laman sesawang ini memberi manfaat kepada semua warga UPSI.

Perancangan Strategik dan Petunjuk Sasaran Prestasi adalah dua komponen yang penting untuk membantu pengurusan UPSI terutamanya dalam proses pembentukan hala tuju, pemantauan prestasi, menggerakkan inisiatif keterlihatan global dan sekali gus menjayakan hasrat memertabatkan kesarjanaan dan memperkasakan perantarabangsaan.

Saya optimis bahawa maklumat yang disediakan dalam laman sesawang BPK ini akan memudahkan seluruh warga UPSI mendapat informasi yang jelas tentang matlamat korporat UPSI dan sekali gus memberi sokongan yang padu terhadap perkhidmatan yang disediakan.  Untuk memastikan kelangsungan saluran maklumat yang komprehensif dan mutu perkhidmatan, maka saya mengalu-alukan sebarang maklum balas, pandangan dan idea daripada semua pihak supaya dapat mempertingkatkan lagi kualiti dari masa ke semasa.

Akhir kata, sesungguhnya penglibatan semua pihak dalam usaha memertabatkan universiti ini amatlah dihargai dan marilah kita bersama-sama meneruskan kejayaan ini demi universiti yang kita sayangi.

Wasalam.

 "KOMITED MEMBAWA PERUBAHAN DALAM PENDIDIKAN"
 
  Dr. Husni bin Ibrahim

Berita Terkini

  • 1
  • 2
Prev Next

BERITA UTAMA

21-04-2015 Hits:4689 Utama Haris Miran - avatar Haris Miran

BERITA UTAMA

  SESI PEMBENTANGAN PENCAPAIAN PETUNJUK PRESTASI UTAMA (KPI) UPSI 2015 (SUKU TAHUN KE-4) TARIKH : 7 JANUARI 2016 (KHAMIS)  MASA : 2:30 PETANG   TEMPAT : DEWAN KONVESYEN, ARAS 5, E-LEARNING, KSAJ       AUDIT KESEDIAAN AUTONOMI OKTOBER...

Read more

Contacts

01-01-2011 Hits:934 Utama Marlina Manja Che Baharum - avatar Marlina Manja Che Baharum

The contact component provides a way to provide contact forms and information for your site or to create a complex directory that can be used for many different purposes. Help

Read more

PENAFIAN